Alacant tindrà una mascletà el 8 de gener

Es dispararà al costat del Mercat de Babel dins del cicle ‘Pólvora tot l’any’

Alacant tindrà una mascletà el 8 de gener

La pólvora tornarà als carrers d’Alacant amb l’arribada de l’any 2023. I és que s’ha anunciat que es dispararà una mascletà a la ciutat el pròxim diumenge 8 de gener. Un tret que es realitzarà al costat del Mercat de Babel i que serà a càrrec de la Pirotècnia Ferrández S.L.

Aquesta primera mascletà de l’any s’emmarca dins del cicle “Pólvora tot l’any”, impulsat per la Federació de les Fogueres de Sant Joan. Concretament, s’ha previst el tret d’un total de nou mascletaes al llarg de tot l’any, que tindran lloc els dies 8 de gener, el 5 de febrer, 5 de març, 23 d’abril, 14 de maig i els dies 3,4,10 i 11 de juny.

Tal com ha detallat la pròpia Federació de les Fogueres de Sant Joan en un comunicat, aquest primer tret pirotècnic de l’any, de la mà de la Pirotècnia Ferrández, tindrà més de 90 quilos de pólvora i se celebrarà el diumenge 8 de gener en la plaça Franklin Albricias, al costat del mercat de Babel, a les 14 hores.

Es tracta d’un cicle de mascletaes que compta amb el patrocini de l’empresa Mahou i que tindrà, com a prèvia un esmorzar popular organitzat per les fogueres i barraques del sector 2.

Per part seua, Toñi Martín-Zarco, presidenta de la Federació de les Fogueres de Sant Joan, ha destacat la intenció del col·lectiu de continuar amb la iniciativa de “portar la pólvora als diferents punts d’Alacant”. “Estem parlant amb les fogueres i barraques de cada sector perquè puguen organitzar actes en conjunt que atraguen els veïns i donen visibilitat a la seua labor”, ha subratllat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + twelve =