Alacant posa en marxa l'autobús gratuït de les Fogueres Especials fins al dia de Sant Joan

Alacant posa en marxa l'autobús gratuït de les Fogueres Especials fins al dia de Sant Joan
21/06/2022 -

El regidor de Transport de l’Ajuntament d’Alacant, Manuel Villar, ha presentat l’autobús de les Fogueres Especials amb el qual visitar de forma totalment gratuïta els principals monuments fogueriles de la ciutat els dies centrals de les festes, 22, 23 i 24 de juny. El vehicle partirà cada 20 minutos des de la seua parada d’eixida en l’inici de l’avinguda Maisonnave entre les huit del matí i les deu i mitja de la nit. Els viatgers podran pujar i baixar a voluntat per a poder gaudir d’aquestes grans obres de cartó pedra el temps que necessiten.

Manuel Villar ha animat als alacantins i visitants a utilitzar aquest servei gratuït i a deixar el vehicle privat. “És una gran oportunitat per a desplaçar-se per la ciutat d’una forma còmoda gaudint de les nostres Fogueres Especials, sense necessitat d’agafar el vehicle privat, aparcar, contribuint a més a reduir el trànsit i les emissions de CO₂ a l’atmosfera”, ha subratllat l’edil.

Villar ha estat acompanyat en aquesta presentació pel president de Vectalia, Antonio Árias, en representació de l’empresa concessionària del transport públic col·lectiu amb autobús de la ciutat d’Alacant qui ha comentat que “les Fogueres són per a viure-les i gaudir de la festa i quina millor manera de fer-ho que usant l’autobús per a desplaçar-se sense preocupacions i visitar els monuments més grans plantats en aquestes festes”.

Les parades estaran convenientment senyalitzades per a aquesta línia especial, així com els avisos a l’interior del vehicle de la foguera situada en cada parada. L’itinerari part de l’avinguda de Maisonnave, passa per les avingudes d’Aguilera i Orihuela, doctor Jiménez Díaz, Rodolfo Llopis, Colòmbia, Maestro Alonso, Xixona, Pare Esplá, avinguda de Dénia, Juan Bautista Lafora, plaça de la Mar, avinguda dels Màrtirs de la Llibertat, Doctor Gadea i Federico Soto, per a arribar de nou a Maisonnave.

El regidor de Transport ha demanat comprensió als usuaris per les modificacions introduïdes en les línies, motivades per la instal·lació de fogueres, racós i barraques, i ha animat a usar l’autobús, que també s’ha vist reforçat en les línies i horaris més demandats, com és el cas de les línies circulars A i B, que connecten els barris de Benalúa, Florida Alta, sant Agustí, Altell, Garbinet, Vistahermosa, El Pla, Raval Roig i Casc Antigio. També les línies nocturnes 22N, entre plaça de la Mar i Platja Sant Joan i la 03N entre Ciutat d’Assís i Villafranqueza, que mantindran una freqüència cada 25 i 40 minuts, entre 7 del matí i onze i mitja de la nit.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =