Alacant promou la construcció de 133 habitatges protegits a la Platja de Sant Joan

Dues empreses opten a l’adquisició de 8.618 metres quadrats de sòl urbà municipal per 6,7 milions d’euros en l’àmbit de l’avinguda Historiador Vicente Ramos

Alacant promou la construcció de 133 habitatges protegits a la Platja de Sant Joan
19/01/2022 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la regidoria d’Urbanisme i Patrimoni, impulsarà la construcció d’una promoció de 133 habitatges protegits en l’àmbit de l’avinguda Historiador Vicente Ramos i els carrers Les Xarxes i Periodista Asunción Valdés.

Aquesta iniciativa, emmarcada en la col·laboració publicoprivada, veurà la llum quan es resolga l’adjudicació definitiva de la propietat de la parcel·la urbana de 8,618 metres quadrats, pertanyent al Patrimoni Municipal del Sòl, a la qual opten dues empreses en la mesa de Contractació per un preu de licitació pública de 5.515.351,40 euros més IVA el que ascendeix a 6.673.574 euros.

L’òrgan ha rebut dues propostes, igualades en preu i amb mínims canvis en les condicions de construcció, a càrrec de Residencial Les Naus i Edifici Teulada S.L. que quedaran a costa de l’elaboració d’un informe tècnic abans de la seua classificació i proposta d’adjudicació.

Les condicions de preadjudicació que compleixen totes dues propostes passen per la construcció d’una promoció d’habitatges amb urbanització completa compostes per 200 metres quadrats per a club social, 750 metres quadrats destinats a piscines, 1700 metres quadrats per a instal·lacions esportives i 208 places de pàrquing en soterrani.

En els aparcaments destinats a vehicles elèctrics és on es troba una lleugera diferència en totes dues ofertes. Mentre la promotora Les Naus ofereix 125 places, Residencial Teulada ho redueix a 75. S’afig a la proposta sostenible la construcció de 50 amarraments per a bicicletes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =