Antonio Orozco en la plaça de Bous, El Kanka i Hombres G en Rabasa i les festes de Monnegre d’Abaix reben setembre a Alacant

Antonio Orozco en la plaça de Bous, El Kanka i Hombres G en Rabasa i les festes de Monnegre d’Abaix reben setembre a Alacant
31/08/2023 -

Alacant rep el mes de setembre amb una àmplia oferta cultural en diferents espais de la ciutat, barris i partides. La música serà una de les grans protagonistes aquests dies amb el concert d’Antonio Orozco en la plaça de Bous el dissabte a les 22 hores i els concerts del Kanka i Hombres G, el divendres (22 hores) i dissabte (21.30 hores) respectivament, en l’Àrea 12. A més, Monnegre d’Abaix i Sant Nicolás de Bari-Benisaudet celebren les seues festes aquest cap de setmana.

Concerts a la ciutat

El cantant i compositor Antonio Orozco arriba a la plaça de Bous d’Alacant aquest dissabte dia 2 de setembre a les 22 hores per a presentar ‘Aviónica’, el seu últim treball discogràfic. L’artista ofereix un concert en el qual interpreta tant alguns dels seus grans èxits com temes del seu últim àlbum. Aquest concert està dins de la programació de l”Alacant Goldest Legends’, que ofereix concerts exclusius durant tot l’any en la plaça de Bous. Entrades a la venda: https://www.iboleleproducciones.com/eventos/alicante-goldest-antonio-orozco/

D’altra banda, l’Àrea 12 de Rabasa continua també amb la seua programació de concerts de diferents estils musicals, aquest cap de setmana amb doble cita. El divendres serà El Kanka qui actue en el multiespai Rabasa amb el seu gira ‘Cosas de los vivientes’, amb la qual torna als escenaris quinze mesos després d’anunciar una aturada indefinida. El concert dona principi a les 22 hores i les entrades pots adquirir-se en https://www.livenation.es/show/1418801/el-kanka/alicante/2023-09-01/es

La segona cita del cap de setmana en Rabasa és el dissabte, amb Hombres G. El mític grup tria Alacant com una de les 18 parades que faran amb la seua gira ’40 anys’. El concert comença a les 21.30 hores i les entrades estan a la venda en el següent enllaç:

https://www.livenation.es/show/1398952/hombres-g/alicante/2023-09-02/es

A més, el Castell de Santa Bàrbara acull aquest dissabte a les 19.30 hores al Pati d’Armes el concert d’Álex Escribano. L’accés és lliure.

Festes en barris i partides

Monnegre d’Abaix celebra aquest cap de setmana el seu desé aniversari amb un ampli programa que dona principi aquest dijous dia 31 d’agost a les 21 hores amb la inauguració de l’enllumenat artístic. El divendres a les 21.30 hores serà la presentació de càrrecs, en l’Antiga Era de l’Ermita del Chapitell. La presentació, que té com a títol ‘Apariencias’, enguany compta amb la participació com a mantenidor de Miguel Noguera i es tracta d’una crítica social a les màscares que ens imposem per a encaixar en la societat. Després de la presentació els veïns celebraran la seua Gran Revetla Popular.

El dissabte els actes de les festes comencen a les 12 hores amb xaranga i esmorzar i continuen durant tot el dia amb concursos de paelles i postres, bou mecànic i activitats infantils, per a finalitzar a la nit amb la revetla. El diumenge el programa ofereix l’Ofrena dels pans a les 11 hores, Missa a les 12, i menjar de Germanor. I a la vesprada jocs infantils des de les 17 hores i la Solemne Processó i Castillo a les 20 hores per a concloure les festes.

Per part seua, Sant Nicolás de Bari-Benisaudet també celebra les seues festes aquests dies. Arranquen aquest dijous a les 21 hores amb la presentació de càrrecs i el Pregó per a donar pas a un ampli programa des del divendres fins al diumenge amb revetla, actuacions en directe de música, màgia i comèdia, activitats infantils i per a joves, festa de l’espuma i cercaviles. A més, el diumenge a les 10.30 hores té lloc l’ofrena floral al Patró Sant Rafael.

Exposicions permanents

Quant a les exposicions que poden visitar-se aquest cap de setmana a la ciutat, Las Cigarerras exhibeix la mostra d”Art Contemporani de la Generalitat Valenciana’ on reuneix les 19 obres adquirides per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en 2021. L’accés és lliure i es pot visitar divendres i dissabte de 10 a 21.30 hores. Al seu torn, la Sala Negre manté l’exposició ‘A cinquito, amb dret a tocar’, un treball audiovisual que reflexiona sobre la normalització de la violència a partir de la construcció de l’otredad. La visita a l’exposició és totalment gratuïta i es pot visitar de dimarts a divendres de 10 a 21.30 hores.

La Llotja del Peix ofereix ‘Transitar lo invisible’ d’Ignacio Llamas. Una exposició que compta amb una àmplia selecció de fotografies de la sèrie ‘Lo que la luz encubre’. La Sala Tabarca continua amb la mostra de Pierre d’Argyll que ret homenatge a l’artista Pablo Picasso amb ‘Arte con neuronas’. De la mateixa manera, la Sala de la Llotja mostra l’exposició de ‘Conversa en el temps’, una exposició que confronta els treballs de l’artista alacantí, Pepe Calvo, i el valencià, Josep Renau.

Fins al 24 de setembre el Museu d’Art Contemporani d’Alacant continua exposant ‘Moving Forward, Looking Back’ pertanyent a la Col·lecció donada al Museu per Michael Jenkins i Javier Romero.

I el Centre Municipal de les Arts ofereix l’exposició ‘La Luz’ on recull noranta fotografies realitzades per 56 autors aportant un projecte divers. L’exposició es pot visitar aquest divendres de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 21 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − one =