L'Ajuntament tanca l'accés a la platja del Postiguet després de detectar un abocament

Un dels carrils de l’Avinguda de la Vila Joiosa també es tanca al tràsit pel fort onatge

L'Ajuntament tanca l'accés a la platja del Postiguet després de detectar un abocament
21/01/2020 -

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha informat hui del tancament temporal dels accessos a la platja del Postiguet després de detectar un abocament d’origen desconegut i que està sent investigat per la Policia Local. Una forta olor de gasoil va alertar als serveis municipals de Seguretat, que després de personar-se en el lloc i comprovar l’existència de l’abocament van ordenar el tancament de la platja.

També s’ha tancat un carril de circulació de l’Avinguda de la Vila Joiosa, el més pròxim a la mar, davant la presència d’un fort onatge i la possibilitat que aigua envaïra la calçada i provocara algun accident.

D’altra banda, i segons ha informat el regidor González, l’Ajuntament ha tornat a decretar la suspensió d’activitats en parcs i jardins públics després d’empitjorar les condicions climatològiques pel vent.

L’Ajuntament d’Alacant demana als veïns la màxima precaució mentre que continuen les inclemències meteorològiques i es recomana evitar les zones costaneres, així com els desplaçaments innecessaris.

El servei especial d’atenció a les persones sense sostre continua actiu i continua donant-se allotjament i menjar a les persones que han acudit al CAI a la recerca de refugi per les inclemències meteorològiques i les baixes temperatures.

Des de l’Ajuntament es demanda a la població que estiga atenta a la informació sobre l’evolució del temps i les mesures que s’activen per a garantir la seguretat a través dels canals oficials municipals (www.alicante.es) i els mitjans de comunicació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + fifteen =