El Consell accepta la cessió gratuïta d'un immoble a Dénia per a destinar-lo com a habitatge tutelat de víctimes de la violència masclista

La Generalitat es compromet a posar aquest espai a la disposició de les dones víctimes de violència de gènere durant tota la cessió

El Consell accepta la cessió gratuïta d'un immoble a Dénia per a destinar-lo com a habitatge tutelat de víctimes de la violència masclista
12/07/2021 -

El Consell ha acceptat la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, d’un immoble en la localitat de Dénia per a destinar-lo com a habitatge tutelat de dones víctimes de la violència de gènere.

El passat 28 de juny de 2019 el consistori alacantí va acordar la cessió gratuïta a la Generalitat d’aquest immoble per a transformar-ho en llar per a les víctimes de violència masclista. Proposta que va acceptar la sotssecretaria de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives el passat 12 de maig.

Amb aquesta cessió es posa a la disposició de la Generalitat l’immoble, lliure de càrrecs, gravàmens i qualsevol altra despesa. Aquest traspàs va subjecte al compromís de destinar aquest espai com a habitatge tutelat per a dones víctimes de la violència de gènere durant tota la cessió.

Igualment, l’Ajuntament de Dénia ha de garantir l’eliminació de qualsevol trava que puga impedir o dificultar l’execució del projecte previst.

L’immoble cedit s’incorporarà a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat, en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic social assistencial adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen − twelve =