Quatre vehicles calcinats en un incendi a Alacant

Els fets es van produir al carrer Foguerer Ángel Guirao i les flames també van afectar altre vehicle i arbratge

Quatre vehicles calcinats en un incendi a Alacant
05/05/2022 -

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que aquesta matinada s’ha organitzat un operatiu de Policia Local i Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) per a controlar i extingir un incendi originat en un vehicle estacionat que es trobava aparcat al carrer Foguerer Ángel Guirao. La Policia Local va informar que en l’incendi van resultar calcinats quatre vehicles, un altre afectat per les flames i arbratge.

Els cossos de Seguretat de l’Ajuntament van ser alertats al voltant de les 05.30 hores, de l’existència d’un incendi en uns vehicles, immediatament es van desplaçar tres unitats del Servei Nocturn de Policia Local fins al lloc dels fets i dues dotacions de bombers.

Els primers a arribar a l’incendi van ser els agents de Policia Local d’Alacant que van tallar els accessos i van comprovar que el foc afectava diversos vehicles i les flames devoraven amb celeritat els cotxes, i l’incendi tenia risc que es propagara a la zona d’arbrat contigua.

D’immediat dues dotacions de bombers a la seua arribada van iniciar amb celeritat l’extinció de l’incendi aconseguint controlar el foc, i desplegant diverses línies d’aigua. La intervenció va durar més d’una hora, i es va aconseguir la seua extinció, el foc es va iniciar per causes que es desconeixen.

En l’incendi van quedar calcinats quatre vehicles, un altre afectat parcialment per les flames i l’arbratge d’una zona annexa. La Policia va retirar els vehicles al depòsit municipal afectats i es va netejar la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen + thirteen =