La Diputació d'Alacant aprova 310.000 euros en ajudes per als esportistes de la província

Les subvencions s’articulen entorn de quatre convocatòries i el termini de presentació de sol·licituds ja està obert

La Diputació d'Alacant aprova 310.000 euros en ajudes per als esportistes de la província
30/09/2021 -

La Diputació d’Alacant ha aprovat quatre importants línies d’ajudes destinades a col·laborar amb els esportistes del territori en les despeses que la seua formació i preparació els exigeix. El Butlletí Oficial de la Província ha publicat recentment les bases d’aquestes convocatòries que ascendeixen a un muntant global de 310.000 euros.

“Els nostres esportistes són un exemple de superació, de compromís i de constància. Persones que dia a dia sacrifiquen el seu temps per a aconseguir les seues metes i portar el nom del nostre territori per tot el món”, ha assenyalat el diputat responsable de l’àrea, Eduardo Dolón, qui ha afegit que “contribuir amb ells en aquesta difícil tasca és una prioritat per a nosaltres”.

En aquest sentit, la institució destinarà aquest any 150.000 euros per a ajudar als esportistes d’elit que participen en competicions oficials de caràcter internacional, tant de manera individual com en equip, i 60.000 euros per a sufragar els desplaçaments dels esportistes de la província als Centres de Tecnificació i/o d’Alt Rendiment.

El termini de presentació de sol·licituds per a tots dos programes ja està obert i finalitzarà el pròxim 13 d’octubre.

Les altres dues convocatòries, de 50.000 euros cadascuna, estan dirigides als pilots de motociclisme -velocitat, trial, motocròs i supermotard- i automobilisme -velocitat, rallye i karting- del territori. En aquesta ocasió, el termini de presentació de sol·licituds, que també està ja obert, finalitza el 7 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =