El Palau de la Diputació d'Alacant acull el dissabte una Marató de Donació de Sang davant el descens de les reserves a l'estiu

El Palau Provincial estarà obert en horari de demà i de vesprada, de 9.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores

El Palau de la Diputació d'Alacant acull el dissabte una Marató de Donació de Sang davant el descens de les reserves a l'estiu
09/08/2023 -

El Palau de la Diputació d’Alacant acull aquest dissabte 12 d’agost una Marató de Donació de Sang en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. L’objectiu d’aquesta iniciativa solidària, que es desenvoluparà en horari de 09.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores, és incentivar les donacions davant el descens de reserves que es produeix durant l’època estival.

El president de la institució provincial, Toni Pérez, ha fet una crida a la ciutadania per a participar en aquesta jornada i ha destacat el suport de la Diputació al CTCV en el seu afany per aconseguir l’objectiu de “sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania de la importància que tenen aquests actes per a cobrir la demanda dels hospitals de la nostra província, perquè la donació és imprescindible perquè el món continue bategant”. “L’estiu és època de vacances i de descans, però no per això hem de desatendre la donació perquè és un gest essencial per a la vida”, ha afegit.

En aquest sentit, Pérez ha explicat que, encara que és la primera vegada que la institució acull aquesta col·lecta a l’estiu, “la Diputació col·labora des de l’any 2003 amb el Centre de Transfusió en el desenvolupament d’altres campanyes que es duen a terme en espais com el MARQ o el mateix Palacio Provincial”.

Com és habitual, la jornada comptarà amb un ampli equip de professionals sanitaris compost per metges, infermers i zeladors que s’encarregaran que les donacions es realitzen amb fluïdesa, seguretat i en òptimes condicions.

Els requisits per a ser donant són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir de bona salut. A més, els voluntaris hauran d’acudir amb el seu DNI, sense estar en dejú i havent begut abundants líquids per a mantindre una adequada hidratació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × 5 =