L'Ajuntament d'Alacant contractarà 47 persones sota els programes EMPUJU i EXPLUS

Es tracta de dues convocatòries amb una inversió total d’1,3 milions d’euros dirigida a aturats de menys de 30 anys, en el cas de EMPUJU i de més de 30 en EXPLUS

L'Ajuntament d'Alacant contractarà 47 persones sota els programes EMPUJU i EXPLUS
18/10/2022 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de les regidories de Recursos Humans i l’Agència Local de Desenvolupament, ha aprovat, aquest dimarts, els programes d’ocupació EMPUJU i EXPLUS, pels quals es contractaran 47 persones duent a terme una inversió de més d’1,3 milions d’euros. EMPUJU és un pla dirigit a joves menors de 30 anys en atur i EXPLUS a majors de 30 aturats.

En el cas de EMPUJU, es tracta d’una iniciativa europea que pretén suavitzar l’entrada dels joves al mercat laboral una vegada finalitzats els estudis, donant-li l’oportunitat de rebre ofertes d’ocupació, formació o educació. Dins del programa es contractaran: 14 auxiliars administratius, 10 auxiliars de serveis, 3 socorristes, 1 tècnic auxiliar, 3 tècnics superiors i altres 2 mitjans.

Així mateix, AVALEM EXPERCIA PLUS (EXPLUS) comptarà amb la contractació de 14 auxiliars de serveis, de més de 30 anys, per a reforçar l’equip de conserges a l’ajuntament.

Aquestes iniciatives estan dirigides als aturats que estiguen inscrits en el Servei Públic d’Ocupació i Formació de Generalitat Valenciana (LABORA), les persones seleccionades aconseguiran un contracte temporal d’un any per a diferents llocs dins de les administracions públiques.

José Ramón González, regidor de Recursos Humans, ha animat als aturats alacantins a inscriure’s en els programes i ha destacat que es tracta de dues iniciatives que “han funcionat molt bé els últims anys”. Quant al finançament, tots dos programes estan cofinançats per la Generalitat Valenciana, amb una aportació de 895 206 euros, i l’Ajuntament d’Alacant, amb una subvenció de 466 581 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − two =