L'Ajuntament aproba la convocatòria de subvencions per 94.000

Aquestes subvencions estan dirigides a associacions de la Zona Nord i de l’entorn del Barri del Cementeri

L'Ajuntament aproba la convocatòria de subvencions per 94.000
07/05/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant ha aprovat en Junta de Govern la convocatòria de subvencions per valor de 94.137 euros, dirigides a associacions dels barris de la Zona Nord i de l’entorn del Vial dels Xiprers – Barri del Cementeri. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 14 de juny.

La portaveu de l’equip de govern, Mari Carmen de España, ha destacat la importància del teixit associatiu d’Alacant com a “instrument per a millorar la qualitat de vida comunitària en les zones de la ciutat amb majors indicadors de vulnerabilitat”.

Les bases fixen diferents objectius a abordar pels projectes que concórreguen a la convocatòria, com el foment de la convivència i la participació, la promoció dels Drets Humans o les actuacions preventives en l’àmbit de l’Acció Social.

Així mateix, s’estableixen com a objectius la realització d’activitats de formació i inserció laboral, el foment de la igualtat de gènere i la promoció de projectes educatius amb diferents temàtiques -medi ambient, promoció de la salut o cultura, entre altres-.

De España ha assenyalat la incorporació de l’entorn del Barri de Cementeri a la convocatòria d’ajudes perquè “reforça el compromís de l’Ajuntament amb aquesta zona, que ja compte des del passat any amb un pla d’actuació que pretén millorar les condicions de vida del veïnat”.

Les associacions només podran presentar un projecte a la convocatòria, que serà subvencionat amb un màxim de 10.000 euros en el cas de l’àmbit de la Zona Nord, i de 5.000 euros per als projectes de l’entorn del Vial dels Xiprers – Barri del Cementeri.

En aqueix sentit, de l’import total de la convocatòria, 84.137 euros es destinen a finançar projectes de la Zona Nord i els 10.000 restants per a projectes de l’entorn del barri del Cementeri. 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − thirteen =