La pluja se suma a les urnes, s'esperen precipitacions a Alacant

La Aemet anuncia alta probabilitat que faça mal temps per al 28M en diferents municipis d’Alacant

La pluja se suma a les urnes, s'esperen precipitacions a Alacant
26/05/2023 -

Després d’una campanya electoral municipal i autonòmica marcada per una Dana que ha assotat la província d’Alacant, on equips de seguretat es van desplaçar davant alguns avisos i col·legis van suspendre la seua activitat escolar, s’han succeït episodis de pluges persistents i sembla que hui finalment podíem veure un cessament en aquesta tendència amb algunes zones assolellades. No obstant això, davant el pronòstic de l’Agència Estatal Meteorològica, l’atenció s’han centrat en el 28M, dia en què finalment tindrà lloc la cita amb les urnes i on, la pluja i la inestabilitat, pot produir-se i influir en el resultat d’aquests comicis augmentant el percentatge d’abstenció.

En aquest sentit, després d’uns dies de descans climatològic el dubte s’ha establit com una de les principals preocupacions dels grups polítics que lliuren el seu tancament de campanya. Ja que les precipitacions en diferents municipis de la província podria marcar de manera inevitable aqueix empat en les enquestes que pronostiquen uns pocs escons de diferència entre el bloc de la dreta o l’esquerra. Molts dels grups polítics s’han mostrat contundents amb aquest fet, com Compromís que ha demanat encaridament “Anar a votar, ploga, trone o neu”.

100% de probabilitat de pluja en Alacant

La Aemet ha traslladat que s’espera que ploga amb 100% de probabilitat, a més de possibilitat de tempesta a la ciutat d’Alacant, per la qual cosa l’electorat no pot oblidar el seu paraigua, convidat obligatori a les cites. Les temperatures oscil·laran entre mínimes de 17 i 23 de máxima.la pluja no oblidarà visitar Alcoi, també amb 100% de probabilitat que ploga el 28M. També acompanyarà als il·licitans, ja que Aemet indica que plourà Elx amb un 90% de probabilitats. El mateix ocorrerà a Benidorm, amb un 95% de probabilitats on la pluja serà una de les protagonistes de la jornada electoral.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × two =