L'aeroport d'Alacant-Elx, nomenat millor aeroport europeu en la categoria de fins a 25 milions de passatgers

El mes de gener passat aquest aeroport va batre rècord de passatgers amb 795.148 viatgers i viatgeres

L'aeroport d'Alacant-Elx, nomenat millor aeroport europeu en la categoria de fins a 25 milions de passatgers
06/03/2023 -

L’aeroport d‘Alacant-Elx Miguel Hernández ha sigut reconegut com el millor aeroport d’Europa dins de la categoria entre 15 i 25 milions de persones passatgeres. Un premi que ha atorgat a aquest aeroport alacantí el Consell Internacional d’Aeroports (ACI).

Alguns dels elements que s’han tingut en compte per a atorgar aquest guardó han sigut les instal·lacions, l’amabilitat del personal que treballa en aquest, la seguretat, els temps d’espera per a passar el control de seguretat; i també l’accés per a arribar a aquest recinte aeroportuari.

De fet, no és la primera vegada que aquest aeroport obté aquest guardó, ja que en els anys 2018 i 2019 també va ser nomenat com a millor aeroport europeu dins d’aquesta mateixa categoria.

Rècord de passatgers al gener de 2023

Una altra dada destacada de l’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández ha sigut el rècord de viatgers i viatgeres que es va batre el mes de gener passat. Precisament, al llarg d’aquest període es van operar 5443 vols i un total de 795.148 persones van passar per ell: la millor dada registrada del mes de gener en tota la seua història.

Unes dades positives de persones passatgeres que han fet que mostren la recuperació del trànsit aeri i de viatgers respecte als anys marcats per la pandèmia de la COVID-19, ja que el nombre de persones va augmentar un 67% al gener de 2023 respecte a l’any anterior.

Si d’observen les nacionalitats dels qui van arribar a l’aeroport d’Alacant o van volar a algun destí des d’aquesta terminal, destaca com la ciutadania del Regne Unit és la que més va passar per aquest recinte. En segon lloc se situen els viatgers i viatgeres de Països Baixos seguit de Bèlgica, Noruega, Alemanya i Polònia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − one =