La plaça de les Flors serà l'escenari aquest dissabte de la quarta edició ImpulsaCultura Projecta

Aquest espai del Mercat Central alberga la mostra de creacions artístiques i tallers d’aquesta incubadora de projectes culturals de l’Agència Local de Desenvolupament

La plaça de les Flors serà l'escenari aquest dissabte de la quarta edició ImpulsaCultura Projecta
01/12/2023 -

L’Ajuntament d’Alacant celebra aquest dissabte a partir de les 11 del matí en la plaça 25 de Maig (plaça de les Flors) situada darrere del Mercat Central d’Alacant les demostracions de la quarta edició del programa de projectes culturals i creatius ImpulsaCultura Projecta, organitzat per l’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant. Durant aquest esdeveniment, els participants en el programa tindran l’oportunitat de presentar les seues innovadores propostes d’emprenedoria, acompanyades de diverses activitats artístiques que permetran la interacció del públic.

L’emblemàtica plaça albergarà actuacions musicals i expressions artístiques dels artistes vinculats a ImpulsaCultura Projecta. A més, s’oferirà una variada programació d’activitats complementàries, que inclourà una àrea de mercat de barata on els assistents podran intercanviar productes com a forma de transacció. Així mateix, es duran a terme tallers de ceràmica, pintacares, ioga i pintura, brindant als visitants una experiència cultural i creativa única.

Programa d’emprenedoria

ImpulsaCultura Projecta és la incubadora de projectes en indústries creatives i culturals d’Alacant, dirigida a captar propostes de creadores i creadors de la ciutat en àmbits com l’art, la publicitat, el cinema, el ball, el disseny, la il·lustració, la literatura, la música, l’escultura, la moda o qualsevol disciplina artística, creativa o cultural.

Aquest programa forma part de l’EDUSI Alacant, impulsat per l’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), mitjançant el Programa Operatiu pluriregional d’Espanya 2014-2020. Al seu torn, compta amb la col·laboració de Coordinació de Projectes, la Regidoria de Cultura d’Alacant, de Las Cigarreras Centre Cultural.

La comunitat creativa i cultural d’Alacant serà la gran protagonista d’aquesta jornada dedicada a l’art, a l’avantguarda, al networking i a l’emprenedoria, i poder fer-lo amb els cinc sentits.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eleven + ten =