Poquet destaca la “importància d'impulsar la Xarxa de Ciutats AVE per a la promoció turística”

Poquet destaca la “importància d'impulsar la Xarxa de Ciutats AVE per a la promoció turística”
20/09/2023 -

La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha destacat la “importància d’impulsar la Xarxa de Ciutats AVE en un moment en el qual el tren és fonamental per a Alacant com a destinació turística”. “La promoció de la trentena de ciutats que formem part de la xarxa suposa un impacte molt beneficiós tant per al turisme nacional com per a l’internacional que es decanta per l’alta velocitat com un mitjà segur i sostenible per a viatjar per Espanya”. Poquet ha realitzat aquestes declaracions amb motiu de la seua assistència a una reunió de la Xarxa de Ciutats AVE que s’ha celebrat aquest dimecres a Madrid.

La Xarxa de Ciutats AVE està formada per 33 ciutats i quatre comunitats autònomes el nexe d’unió de les quals és l’Alta Velocitat. Aquesta associació ofereix més de 500 productes i experiències turístiques a les ciutats unides per l’AVE per als usuaris al mateix temps que llança campanyes de promoció de destí i fomenta la mobilitat amb tren. Actualment Sevilla ostenta la presidència d’aquesta “aliança turística”.

En la xarxa es troben Castella i Lleó, Castella La – Taca, Catalunya i Andalusia, juntament amb els 32 destins associats: Albacete, Alacant, Antequera, Barcelona, Calataiud, Castelló, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Elx, Figueres, Granada, Lleó, Lleida, Loja, Madrid, Màlaga, Múrcia, Oriola, Orense, Palència, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villanueva de Còrdova, Villena, Zamora i Saragossa. A més de Talavera de la Reina com a ciutat adherida.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × one =