‘Present i futur del turisme a la província d'Alacant’: nou Fòrum de Proximitat entre Alicante Extra i À Punt

Tots dos mitjans de comunicació reuneixen representants de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alacant, la Diputació i del mateix sector en aquest desdejuni informatiu

‘Present i futur del turisme a la província d'Alacant’: nou Fòrum de Proximitat entre Alicante Extra i À Punt
20/11/2023 -

‘Present i futur del turisme a la província d’Alacant’ és el títol del pròxim Fòrum de Proximitat entre Alicante Extra i À Punt. Es tracta del primer desdejuni informatiu entre tots dos mitjans de comunicació a la província alacantina i té com a objectiu aprofundir en les estratègies que s’impulsen tant des dels consistoris com del patronat provincial de turisme o Turisme Comunitat Valenciana per a potenciar el sector turístic, els reptes els que han d’afrontar les institucions per a atraure visitants i desestacionalitzar l’oferta a la província.

La trobada se celebrarà aquest dimecres 22 de novembre a les 9.30 hores a l’Hotel AC Marriot d’Alacant i participaran la Secretaria Autonòmica de Turisme, Cristina Moreno; la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alacant, Ana Poquet; el Director del Patronat de Turisme Costa Blanca, José Mancebo; i el president d’Hosbec, Fede Fuster. Aquest nou fòrum de debat estarà moderat pel director d’Alicante Extra, Àlex Ladrón de Guevara i per la delegada d’À Punt a Alacant, Gal·la Navarro.

Àlex Ladrón de Guevara, director d’Alicante Extra, ha explicat que “l’objectiu és conéixer les estratègies que posen en marxa les nostres administracions locals, provincials, i la mateixa Generalitat Valenciana, per a explotar la riquesa d’un destí com Alacant al llarg de tot l’any, més enllà de la temporada alta. La idea és poder analitzar la visió i els reptes futurs de la província en matèria turística des d’una òptica present“.

D’aquesta manera, Alicante Extra fa el primer pas per a establir el Fòrum de Proximitat que el grup mediàtic encapçalat per València Extra té previst consolidar en els pròxims anys juntament amb la radiotelevisió pública valenciana. Una oportunitat per a redescobrir la Comunitat Valenciana des d’una perspectiva que busca anar més enllà del seu patrimoni i llocs més populars.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four − 3 =