Com aconseguir la beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ d'Alcoi

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 6 de novembre

Com aconseguir la beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ d'Alcoi
20/10/2022 -

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat les bases de la XXXIII convocatòria de la Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ dotada amb un total de 2.250 euros. La finalitat d’aquesta beca és ajudar a un músic novell que realitze estudis de perfeccionament musical durant el curs lectiu i/o les anualitats 2022-2023.

Podran sol·licitar aquesta beca totes aquelles persones, que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música, tinguen com a màxim trenta anys i que tinguen una vinculació amb la ciutat, bé per motius de naixement o residència, formació o participació en les entitats musicals de la ciutat.

El termini de presentació finalitza el 6 de novembre, en aquest enllaç de la seu electrònica de l’Ajuntament es poden consultar les bases: https://sedeelectronica.alcoi.org/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_CATSERV&DETALLE=6269000027475732307711&lang=CA

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat que “un any més, aquesta beca ajudarà al talent format a Alcoi a perfeccionar la seua tècnica musical. La música és una disciplina artística amb un gran arrelament a la nostra ciutat, que ha vist nàixer a grans figures de la interpretació i la composició”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen + twenty =