Alcoi demana una reunió urgent per a millorar la línia d'autobús amb València

La Generalitat Valenciana ha adjudicat aquest servei a Alsa, l canvie ha suposat un fort malestar entre les persones usuàries per la falta d’informació

Alcoi demana una reunió urgent per a millorar la línia d'autobús amb València
07/02/2024 -

L’Ajuntament d’Alcoi i en concret la regidoria de Mobilitat ha demanat una reunió urgent amb la Direcció General de Transports i Logística per a parla sobre la línia d’autobús Alcoi-València i l’ús de l’Estació d’Autobusos.

Des de l’1 de febrer la línia d’autobús Alcoi-València és operada per l’empresa Alsa nova empresa adjudicatària del servei que va licitar la Generalitat Valenciana a través de la Direcció General de Transports i Logística.

Aquest canvi ha suposat malestar entre les persones usuàries per la falta d’informació, ja que les línies han canviat horaris i parades, i a més també els ha fet perdre els abonaments adquirits per a diversos viatges.

El nou servei té una única parada en l’Estació d’Autobusos. Anteriorment, començava des del carrer Els Alçamora i feia diverses parades per la ciutat. També ha eliminat a València diverses parades que utilitzava la gent per a anar a rebre tractaments a l’Hospital La Fé o anar al centre de la ciutat.

La reunió va ser sol·licitada fa unes setmanes dies, i encara no s’ha obtingut resposta. Ara amb la problemàtica sorgida s’ha demanat de manera urgent.
La reunió s’ha sol·licitat per a demanar que s’amplie la informació sobre el servei, resoldre els dubtes sobre els abonaments i també per a requerir que l’empresa que fa ús de l’Estació pague a l’Ajuntament d’Alcoi el corresponent cànon pel seu ús.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 18 =