L’Ajuntament d’Alcoi adquireix els Camps del Serpis

L’Ajuntament d’Alcoi adquireix els Camps del Serpis
29/08/2023 -

L’Ajuntament d’Alcoi ha adquirit els Camps del Serpis per un total de 190.000 euros a pagar en tres terminis. Cal assenyalar que aquests camps de futbol eren propietat de la RFEF, i que l’Ajuntament tenia signat un conveni de col·laboració amb la Federació Valenciana de Futbol que tenia preferència per a l’ús dels camps. Aquest conveni de 25 anys acabava pròximament.
Pel que respecta al pagament, 40.000 euros es van pagar amb la signatura del contracte a principis d’estiu, aquest setembre s’abonaran 75.000 euros i d’ací a un any al setembre de 2024, els altres 75.000 restants.

Cal assenyalar fins ara l’Ajuntament no podia demanar subvencions per reformar els camps ni fer millores d’import elevat, ja que segons la legislació vigent, no pot actuar sobre terrenys d’altres propietaris, ara al ser de titularitat municipal ja es podran fer diferents intervencions.
Recordem que els camps del Serpis són 3 Camps de futbol, l’1 Aurelio Colomina i el 2 Normando Llopis són de gespa artificial, mentre que el 3 Cesar Narro és de terra, actualment està en desús per al futbol i s’utilitza com aparcament. Aquest terreny és on es projecta l’expansió del Poliesportiu, s’estudiarà que fer per ampliar les instal·lacions i atendre les necessitats actuals.

«L’Ajuntament ha de ser el propietari dels terrenys per poder demanar subvencions o fer grans intervencions, en cas contrari o sense els informes pertinents, el Departament d’Intervenció no autoritzaria cap actuació. Ara podrem millorar els camps i en un futur utilitzar el camp 3 per a ampliar las instal·lacions i cobrir les necessitats actuals», ha destacat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twenty − 10 =