Canvis de circulació per les obres de l’aparcament de La Riba d'Alcoi

Des del divendres a les 15 hores fins al dilluns es tallarà La Cordeta, des del dilluns 19 hi haurà més canvis fins a l’última setmana d’agost

Canvis de circulació per les obres de l’aparcament de La Riba d'Alcoi
14/06/2023 -

Per tal de poder estendre una solera de formigó a l’encreuament entre els carrers Casa Blanca, La Cordeta i Sor Elena Picurelli, entre el divendres 16 de juny, a partir de 15 hores i el dilluns 19 de juny, es prohibirà la circulació de vehicles. És per aquest motiu que el trànsit permés a aquests carrers únicament serà de caràcter veïnal o per a accedir als aparcaments.

A partir del dilluns 19 de juny es preveu reordenar el trànsit d’aquests carrers per tal de facilitar l’accés a l’obra de l’aparcament de La Riba. Aquesta solució va ser acordada en reunió abans del començament de les obres.

En concret s’afectarà la circulació del carrer Sant Nicolau, que ara serà de doble direcció; al carrer Torre de les Maçanes, que serà de doble sentit fins al carrer Sor Elena Picurelli, on estarà tallat; al carrer Sor Elena Picurelli, que serà de doble direcció, però només podrà accedir-se des del carrer La Cordeta. L’accés a aquests carrers serà permés només a veïns i usuaris dels aparcaments.

En aquest període, es produiran eixides de camions de forma recurrent pel carrer Casa Blanca, La Cordeta i Sor Elena Picurelli.

Aquests canvis es preveu que s’inicien el dilluns 19 de juny i s’allarguen fins a l’última setmana d’agost, aproximadament. En cas de poder abreujar-se els terminis s’avisarà amb antelació.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen + eighteen =