Alcoi adjudica les obres de condicionament dels túnels de la Via Verda

El projecte contempla l’actuació en els talussos, il·luminació i arbratge, així com la instal·lació de cartells informatius d’acer corten

Alcoi adjudica les obres de condicionament dels túnels de la Via Verda
15/02/2024 -

L’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat les obres de condicionament dels túnels de la Via Verda per 112.945,27 euros. Aquesta va ser la cinquena proposta més votada en els pressupostos participatius 2022, és a dir, que ha entrat en el pressupost de 2023.

La solució adoptada defineix i justifica el disseny amb criteris de senzillesa, rapidesa d’execució i eficiència tècnica de manera que puga perdurar la instal·lació en el temps el màxim possible.

Els treballs consistiran en el condicionament dels talussos en accessos a túnels en la via verda d’Alcoi. Se sanejaran els talussos, ja que en alguns s’han produït vessaments superficials. Per a contindre els talussos hi haurà un triple tractament de geomalla, bulonat i projecció superficial. Addicionalment, es projecten treballs d’enllumenat i reforç en interiors de túnels.

L’empresa adjudicatària ha presentat a més dues millores, la primera consisteix en la tala i gestió de l’arbratge existent en la part exterior de les voltes dels túnels, valorada en 9.552,30 euros i el subministrament i instal·lació de 30 rètols identificatius d’acer corten per a la identificació dels túnels (millora valorada en 6.479,55 euros). Una vegada es formalitze el contracte en les pròxims dies començarà el termini d’execució que és de dos mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 8 =