Benidorm obri un canal gratuït de comunicació amb la ciutadania a través de WhatsApp

A través d’aquest mitjà, el consistori informarà de notícies rellevants i avisos importants sobre seguretat o mobilitat que siguen urgents

Benidorm obri un canal gratuït de comunicació amb la ciutadania a través de WhatsApp
10/11/2023 -

L’Ajuntament de Benidorm ha llançat un nou canal d’informació i comunicació sobre la ciutat dirigit a les persones que resideixen en aquesta localitat costanera. En aquest cas, els veïns i veïnes rebran les últimes notícies i avisos sobre la ciutat a través de la xarxa social WhatsApp.

“Utilitzem una nova eina per a posar-nos al servei dels nostres veïns i facilitar el seu accés a tota la informació rellevant i de servei”, ha declarat l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez. El primer edil ha qualificat la posada en marxa d’aquest nou canal de comunicació com “un gest més d’obertura i transparència, tant de la gestió municipal com dels assumptes d’abast i interés per a la ciutadania”, i ha convidat a tota la ciutadania a unir-se a aquest nou mitjà d’informació.

El canal, al qual ja es pot subscriure de manera gratuïta i confidencial qualsevol persona que utilitze WhatsApp, oferirà tota la informació que genera diàriament el consistori, així com altres avisos relacionats amb el dia a dia de la ciutat que poden resultar d’interés per a persones o col·lectius. Especialment, s’enviarà per eixe canal avisos relacionats amb la seguretat, la mobilitat, la participació ciutadana, la cooperació, l’educació, la cultura o també les festes.

Per a ser usuari d’aquest canal, la persona interessada ha de donar-se d’alta de manera gratuïta en el següent enllaç: https://whatsapp.com/channel/0029vadgoad1noz1gqyc691g. La pertinença al mateix és totalment confidencial, per la qual cosa els administradors no poden tindre accés en cap moment al número de telèfon ni a altres dades personals dels usuaris que s’hagen unit al canal.

El canal de WhatsApp se suma als perfils que ja té l’Ajuntament de Benidorm en altres xarxes socials com Facebook, Instagram, X (abans Twitter), Youtube i TikTok, així com a la web municipal Benidorm.org on es pot consultar tota la informació important de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + nine =