Benidorm exposa el seu model de Zona de Baixes Emissions en unes jornades nacionals sobre mobilitat urbana

A més de participar com a ponent en una sessió de treball, Benidorm ha aparegut les múltiples exposicions durant la trobada celebrada a Saragossa

Benidorm exposa el seu model de Zona de Baixes Emissions en unes jornades nacionals sobre mobilitat urbana
26/02/2024 -

L’Ajuntament de Benidorm ha exposat el seu model de Zona de Baixes Emissions (ZBE) en unes jornades nacionals sobre mobilitat urbana sostenible celebrades a Saragossa els dies 22 i 23 de febrer i a les quals han assistit el regidor de l’àrea, Francis Muñoz. Concretament, Benidorm va participar el divendres en una sessió de treball sobre ‘Gestió de Zones de Baixes Emissions’, en la qual l’enginyer municipal Manuel Climent va traslladar l’experiència de la ciutat centrant-se en el sistema de quadres de comandaments, tecnologia, cambres i sensórica.

L’edil de Mobilitat ha destacat “la participació en aquest fòrum en el qual s’han donat cita les principals ciutats espanyoles com Madrid, Barcelona, Sevilla, Sant Sebastià o València i en el qual Benidorm, com elles, ha pogut exposar el seu model de ZBE i com es gestionarà tecnològicament”.

Muñoz ha incidit en què “aquest fòrum ha servit per a constatar, una vegada més, que Benidorm és un referent a nivell nacional en mobilitat sostenible gràcies al treball realitzat en l’última dècada”, i ha agregat que “la seua ZBE és l’últim exemple d’eixa encertada estratègia enfocada a aconseguir una ciutat més amable, còmoda, segura i respectuosa amb l’entorn”.

“De fet –ha prosseguit-, es va parlar de Benidorm en quatre de les set sessions de treball que es van succeir durant els dos dies de trobada a Saragossa, la qual cosa dona bona mostra del posicionament de la nostra ciutat en matèria de mobilitat sostenible”. És més, també va haver-hi menció i referència destacada a Benidorm en la ponència d’obertura de les jornades, que va ser a càrrec del director general de Transports de la Generalitat Valenciana, Manuel Ríos.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × five =