El mercat ambulant municipal torna aquest dimecres al pàrquing de Mercasa de Benidorm

Els llocs comercials tornen aquesta setmana després de la finalització dels festivals musicals i el desmuntatge de les infraestructures

El mercat ambulant municipal torna aquest dimecres al pàrquing de Mercasa de Benidorm

Dimecres que ve 9 d’agost el mercat ambulant municipal recuperarà la seua ubicació habitual en l’aparcament de Mercasa al costat de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor una vegada que ha finalitzat la celebració dels festivals musicals d’estiu i el desmuntatge de totes les seues infraestructures. En total han sigut quatre dimecres els que el mercat ambulant no ha estat operatiu en el seu recinte habitual, encara que sí ho ha fet en el barri de Els Tolls.

D’altra banda, també estan ja completament operatives les plataformes d’aparcament de Mercasa després del seu ús pels festivals, si bé aquestes s’havien anat habilitant des de la setmana passada a mesura que avançaven les labors de desmuntatge del Low Festival.

El regidor de Comerç, Javier Jordá, ha indicat que una vegada finalitzats els esdeveniments musicals “a l’hora de desmuntar s’ha donat prioritat a la zona de Mercasa perquè els ciutadans tingueren com més prompte millor a la seua disposició aquesta bossa d’aparcament, que és clau per als residents de la Colònia Madrid”. Jordá ha agregat que “s’ha tingut la mateixa rapidesa per a poder recuperar el mercat ambulant municipal en el menor temps possible en la seua tradicional ubicació”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + eight =