Un nou resort de 32.000 metres quadrats obrirà les seues portes a Benidorm en 2025

Les obres d’aquest megacomplex hoteler i d’oci ja han començat i aquest se situarà al costat dels parcs de Terra Natura i Aqua Natura

Un nou resort de 32.000 metres quadrats obrirà les seues portes a Benidorm en 2025
14/02/2024 -

Benidorm preveu ampliar la seua oferta d’oci i hostaleria de cara a l’estiu de 2025 amb l’obertura d’un nou resort. Així ho han anunciat Grupo Fuertes i Magic Costa Blanca (l’empresa que ha adquirit l’antic Marina d’Or), els qui han informat que les obres de ‘Magic Pirats Island’ a Benidorm ja s’han iniciat.

En concret, el nou complex anomenat ‘Magic Pirats Island’ se situarà al costat dels parcs de Terra Natura i Aqua Natura i en el seu interior tindrà establiments d’hostaleria, allotjaments i espais aquàtics. Així, aquest recinte hoteler estarà dirigit a les famílies i, especialment, al públic infantil.

El projecte es realitzarà en una superfície d’uns 32.000 metres quadrats i contempla la construcció de 270 cabanyes temàtiques inspirades en les llegendes dels pirates. Les cabanyes formaran part d’un gran complex temàtic dirigit a famílies i equipat amb l’última tecnologia d’oci, en el qual s’han utilitzat diferents metodologies de creativitat per a aconseguir “una experiència immersiva perquè els visitants visquen l’univers de l’illa dels pirates”, han detallat a través d’un comunicat les dues empreses encarregades del projecte.

La inversió per a la creació d’aquest nou resort es dividirà en un 50% a càrrec de Grupo Fuertes i Magic Costa Blanca. Des de totes dues companyies destaquen l’obertura d’aquest complex com una “notícia molt positiva per a l’economia i el turisme en la Costa Blanca”, han explicat. A més, la previsió és que la inauguració d’aquest siga l’any 2025 i la seua posada en marxa crearà 200 llocs de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − eight =