El projecte guanyador del ‘Shortpitch’ del Skyline Benidorm Film Festival obri un càsting infantil per a un curt

El projecte guanyador del ‘Shortpitch’ del Skyline Benidorm Film Festival obri un càsting infantil per a un curt
28/08/2023 -

El projecte guanyador del concurs de ‘Shortpitch’ del Skyline Benidorm Film Festival obrirà aquest dissabte, 2 de setembre, un càsting infantil per a buscar als intèrprets de dos dels personatges que apareixeran el curtmetratge ‘¿Por qué lloran las chicas’, que es gravarà a la ciutat del 12 al 15 d’octubre.

El càsting es desenvoluparà en horari de matí i vesprada, concretament de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores a la sala d’investigadors de l’Ajuntament, situada en la planta baixa de l’edifici consistorial i amb accés per la porta més pròxima al Centre d’Informació Juvenil.

Segons han informat des de la productora, el càsting “està obert a xiquetes i xiquets d’entre 10 i 13 anys amb interessos teatrals, als quals els agrade molt jugar i usar la seua imaginació”. Els papers a cobrir amb aquest càsting són els de Carmen i Lucas.

Els menors que participen el càsting hauran d’anar acompanyats de la seua mare, pare, familiar major d’edat o tutor/a legal, i anar vestits de manera habitual còmoda.

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb la productora a través del telèfon 685-635991.

El projecte ‘¿Por qué lloran las chicas?’, dirigit per Claudia Ortega i produït entre les pedres Films, va ser el guanyador de l’edició de 2023 del Concurs Shortpitch del Skyline Film Festival. El jurat li va concedir aquest premi “per la seua visió lluminosa de la preadolescència i l’amistat, la normalització del col·lectiu LGBTIQ+ en aquesta etapa, el reflex realista i poc conegut de la ciutat de Benidorm.

Com a guanyador, va accedir a un premi valorat en més de 13.000 euros per a dur a terme el seu projecte, que es rodarà a Benidorm i amb el qual col·laborarà la Benidorm Film Office.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three + eighteen =