Cocentaina reactiva el Bo Consum: com sol·licitar-ho

La campanya estarà oberta a tota la ciutadania, tant als empadronats en el municipi com als que no

Cocentaina reactiva el Bo Consum: com sol·licitar-ho
15/11/2023 -

L’Ajuntament de Cocentaina, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha decidit reactivar la campanya dels bons consum fins al pròxim 2 de desembre. L’objectiu, segons apunten des del consistori, és garantir el consum d’aquelles persones que no van accedir a l’anterior campanya, finalitzada el 25 d’octubre, i continuar impulsant el comerç local contestà.

Una vegada més, igual que durant el desenvolupament de la campanya anterior, els bons consum estan oberts a tota la ciutadania, tant als empadronats a Cocentaina com als que no. “El nostre objectiu és atraure a tota classe de compradors i mostrar-los la gran varietat i qualitat dels nostres productes”, ha assenyalat el regidor de Sectors Productius, Paco Payà. S’estima una inversió directa superior als 165.000 euros per al teixit comercial del municipi.

bono consumo cocentaina

Com sol·licitar-ho

Els bons per valor de 20, 50, 100 i 200 euros, que rebran una subvenció del 50%, es podran adquirir únicament de manera electrònica a través de la pàgina web https://cocentainabonosconsumo.es.

Després de registrar-se, en el cas que la persona encara no ho estiguera, o iniciar sessió per a obtindre els bons, es podran canviar en la gran varietat d’establiments adherits a la campanya fins dissabte 2 de desembre. Cada persona podrà gastar un màxim de 200 euros. El llistat de comerços en els quals poder canviar els bons es pot consultar en la mateixa pàgina web.

L’edil també ha destacat sobre la nova campanya que “l’Ajuntament està compromés amb el comerç de Cocentaina i estem segurs que la reactivació de la campanya del bo consum contribuirà a impulsar l’economia local i fomentar les compres en comerços de proximitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 20 =