La Diputació aporta 200.000 euros per al desenvolupament del Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 de Convega

Canyades: “Treballem per a consolidar l’oferta de la comarca amb criteris de competitivitat, sostenibilitat i reequilibri”

La Diputació aporta 200.000 euros per al desenvolupament del Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 de Convega
18/05/2022 -

La Diputació d’Alacant aportarà aquest any 200.000 euros per al desenvolupament del Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 a la Vega Baixa. Aquest projecte, inclòs en el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Convega, persegueix, com ha destacat el diputat de Desenvolupament Econòmic i president d’aquest Consorci, Sebastián Cañadas, “afavorir el desenvolupament de la comarca, apostant per una oferta turística basada en criteris de competitivitat, sostenibilitat i innovació”.

El projecte, que compta amb un pressupost per a aquest any de 400.000 euros, subvencionat a parts iguals per Convega, amb l’aportació íntegra de la institució provincial, i la Generalitat, tindrà entre els seus objectius l’impuls de la marca Territori Vega Baixa del Segura en el teixit empresarial de la comarca mitjançant campanyes de promoció d’aquesta, presentació de la pàgina web o l’adquisició de material promocional.

La creació de nous productes turístics com a senderes i rutes temàtiques serà una altra de les estratègies que s’impulsarà en els pròxims mesos. En aquest apartat destaca la senyalització de la xarxa comarcal de rutes de la Vega Baixa o l’adequació en matèria de seguretat de les ciclorutes ‘Els azarbes’ i ‘Sotos del Segura’.

El desenvolupament d’eines per a la divulgació del territori -concursos de fotografies, assistència a fires, espots, etc- són unes altres de les actuacions contemplades en aquest pla de dinamització que contempla, a més, accions formatives de turisme sostenible.

“Des de la Diputació d’Alacant apostem per un model de turisme sostenible i per l’impuls de totes aquelles accions que contribuïsquen, des d’aqueixa perspectiva, a la dinamització econòmica i social de la Vega Baixa”, ha conclòs Canyades.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen + twenty =