Descarregats els 7.500 bons descompte que l'Ajuntament d'Elda ha posat a la disposició dels consumidors i consumidores

Ja s’han canviat el 36% dels vals emesos dins de la campanya ‘Bono Activa Comerç’

Descarregats els 7.500 bons descompte que l'Ajuntament d'Elda ha posat a la disposició dels consumidors i consumidores
22/06/2022 -

Els 7.500 bons descompte que l’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Comerç i Mercat, ha posat a la disposició dels veïns i veïnes d’Elda dins de la campanya ‘Bono Activa Comerç-Elda Renaix 2022’ han sigut ja descarregats.

La regidora de Comerç i Mercats, Sílvia Ibáñez, ha explicat aquest matí que “la campanya ha funcionat molt bé i en aquests moments ja s’han descarregat els 7.500 bons descompte per un import total de 75.000 euros. La resposta ha sigut excepcional, ja que en menys de dues setmanes s’han descarregat tots els bons”.
En aquests moments, s’han canviat 2.707 bons descompte en els 124 comerços d’Elda que s’han adherit a la promoció, per la qual cosa encara queden 4.793 bons per canviar. En total, s’han utilitzat el 36% dels descomptes.

Ibáñez ha recordat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar les compres en els comerços de la nostra ciutat i ajudar a les famílies en uns moments complicats per l’augment de preus provocat per la guerra a Ucraïna”.

La regidora de Comerç i Mercats ha insistit que “enguany s’han inscrit 124 comerços, la qual cosa representen un 275% més que en l’exercici anterior. Vull destacar que els ciutadans i ciutadanes disposen fins al pròxim 9 de juliol per a canviar els sis bons de 10 euros cadascun en comerços d’Elda”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × one =