Elda celebra el Dia de la Familia amb activitats infantils, gimcanes i una 'fuita room'

Els tallers se celebraran el divendres 12 de 17.30 a 22 hores i el dissabte 13 de maig de 10 a 13 hores en la plaça Castelar

Elda celebra el Dia de la Familia amb activitats infantils, gimcanes i una 'fuita room'
10/05/2023 -

Elda celebrarà aquest cap de setmana el Dia Internacional de la Família amb activitats infantils i familiars en la plaça Castelar de la ciutat. Així, els actes començaran en aquesta plaça el divendres 12 de maig de 17.30 a 22 hores i seguiran l’endemà, dissabte 13 de maig, en horari de demà de 10 a 13 hores.

Durant la jornada es podrà gaudir de tallers per a tota la família, on es desenvoluparan activitats lúdiques “perquè els nens i nenes puguin divertir-se i interrelacionar-se amb la resta de la família. Tindrem gimcanes, ‘fuita room’, taller llec i jocs varis. També repartirem un detall per a tots els i les participants” ha explicat l’edil de l’àrea, Alba García.

Les activitats han estat organitzades pel l Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria d’Igualtat i Dona i del Consell Sectorial de la Dona i per la Igualtat sota el títol ‘Famílies Diverses per la Igualtat’ i giraran entorn a la temàtica de l’educació en valors igualitaris i la diversitat de famílies que existeix actualment.

L’objectiu és trencar els rols i estereotips tradicionals en la criança dels nens i nenes i fomentar entorns cooperatius entre els menors i els seus familiars adults, a més d’oferir informació pràctica i útil a les famílies sobre coeducació i igualtat en les seves relacions intrafamiliars, tot això, a través del joc i de l’oci tant de menors com de persones adultes.

“Amb aquesta acció donem compliment a l’I Pla LGTBIQ+ i també continuem complint accions de l’III Pla d’Igualtat. Per això, animem a tota la ciutadania a participar en aquestes activitats de conscienciació, ja que són positives per a totes i tots”, ha declarat Alba García, edil de l’àrea organitzadora.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five − two =