Elda inicia la tramitació del Bo Jove Lloguer per a facilitar als joves l'accés a un habitatge de lloguer

Aquesta ajuda, destinada a menors de 35 anys, inclou una bo mensual de 250 euros per al pagament de l’arrendament d’una llar o la cessió de pis o habitació

Elda inicia la tramitació del Bo Jove Lloguer per a facilitar als joves l'accés a un habitatge de lloguer
08/05/2023 -

L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria d’Accés a l’Habitatge, ha començat la tramitació del Bo Jove de Lloguer, destinat a menors de 35 anys. El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 2 de juny i es poden presentar les sol·licituds tant per a lloguer d’habitatges com d’habitacions.

Aquesta ajuda està dirigida a la població jove, menor de 35 anys, que disposi d’un contracte de lloguer o estigui en situació d’aconseguir-lo (hi ha un termini de dos mesos des que es concedeix l’ajuda per a presentar el contracte). “D’aquesta manera s’ofereix una eina perquè la gent jove pugui emancipar-se. Afrontem, així, un problema estructural que es produeix tant al nostre país, com en la Comunitat i a la nostra ciutat”, ha explicat el regidor d’Accés a l’Habitatge, Javier Rivera.

A més, han de complir requisits com no ser familiar del propietari de l’immoble, els ingressos percebuts per la unitat familiar no pot superar els 21.600 euros anualment i en casos excepcionals de famílies nombroses 33.600 euros anuals i especials 42.000 euros anuals. Al seu torn, el pagament de la quota de lloguer no pot ser superior a 680 euros al mes en el cas de lloguer d’habitatge i 300€ en el cas d’una habitació.

La quantia de l’ajuda ascendeix a 250 euros mensuals i la tramitació pot realitzar-se de manera telemàtica amb certificat digital o clau permanent.
Tota la informació per a realitzar el tràmit la tenen en la web https://habitatge.gva.es/es/web/vivienda-y-calidad-en-la-edificacion/bono-lloguer-jove-2023. A més, des de l’Ajuntament d’Elda s’ajudarà a tot aquell que el requereixi, per WhatsApp en el telèfon 682 442 334 i hi ha habilitat un punt en el lloc 13 de l’oficina del PROP per a consultes i inscripcions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 4 =