Elda se suma a la Xarxa Mundial de Ciutats Amigables amb les Persones Majors

La regidora de Benestar Social, Alba García, ha explicat que “es tracta d’un projecte de l’OMS per a millorar els serveis i l’entorn per a procurar el benestar de les persones majors”

Elda se suma a la Xarxa Mundial de Ciutats Amigables amb les Persones Majors
23/11/2022 -

La regidora de Benestar Social, Alba García ha informat hui que “la ciutat d’Elda s’ha adherit a la Xarxa Mundial de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors, tal com es va acordar per unanimitat en l’últim Ple municipal”. L’edil ha explicat que aquesta Xarxa “és un projecte impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i es dirigeix a tots els ajuntaments interessats a promoure l’envelliment actiu i saludable”.

Aquesta promoció es basa en la millora dels seus entorns i serveis per a procurar el benestar de les persones majors durant tot el curs de la seua vida, ajudant al fet que les mateixes mantinguen la seua independència el major temps possible i proporcionant atenció quan és necessari, amb respecte a la seua autonomia i dignidad.

L’edil ha indicat que “d’aquesta manera, els ajuntaments ens comprometem a incorporar aquesta perspectiva en la planificació municipal amb la participació de les persones majors en tot el procés”.

La regidora ha explicat que “a Elda la població major de 60 anys suposa quasi un 21% del total d’habitants i amb totes les accions que hem vingut duent a terme en l’àrea de majors en el municipi i amb el ferm compromís del govern local volíem donar aquest pas important”.

Finalment, Alba García ha indicat que “respecte a les valoracions de dependència, en aquests moments estem valorant les sol·licituds de setembre d’enguany. Vull agrair a tot el personal del IMSSE l’esforç per a posar-nos al dia; la contractació de tot el personal al llarg d’enguany gràcies a la borsa de treball que creguem ens està permetent prestar el servei que es mereixen les persones majors de la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × one =