L'IMSSE d'Elda rep 668.548€ de la Diputació d'Alacant

La subvenció està destinada a Prestacions Socials per Situacions Extraordinàries

L'IMSSE d'Elda rep 668.548€ de la Diputació d'Alacant
03/08/2023 -

L’Institut Municipal de Serveis Socials d’Elda (IMSSE) ha rebut de la Diputació Provincial d’Alacant una subvenció de 668.548€ destinada a Prestacions Socials per Situacions Extraordinàries, a causa de la crisi econòmica i energètica, i acolliment a refugiats procedents d’Ucrania.

La subvenció concedida anirà destinada a:

  • Ajudes a famílies per a garantir la cobertura de necessitats bàsiques i despeses de lloguer de la població més vulnerable del municipi.
  • Ajudes a famílies de llars en situació de pobresa energètica que garantisca l’accés mínim a subministrament d’aigua i electricitat.
  • Ajudes per a refugiats procedents d’Ucraïna, tant per a garantir cobertura de necessitats bàsiques com de subministraments bàsics energètics.

A més de dotacions econòmiques per a les famílies, durant els mesos de setembre i octubre s’impartiran classes d’espanyol per als refugiats procedents d’Ucraïna que resideixen en el nostre municipi.

D’altra banda, s’ha contractat cinc Treballadores Socials com a reforç del personal dels Serveis Socials tant per a garantir l’atenció als refugiats d’Ucraïna com tramitar les ajudes a les famílies.

David Guardiola, regidor de Benestar Social, ha indicat que “actualment a Elda resideixen més de 180 persones amb nacionalitat ucraïnesa. Des de l’IMSSE continuem treballant per facilitar la integració de totes aquestes famílies que van arribar a la nostra ciutat a causa de la guerra de Putin”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen − eight =