Els bombers de l'ACD Bombers Marina Baixa entreguen a ASPANION 9.120 euros dels calendaris solidaris

Jaume Lloret: “Els bombers han demostrat una vegada més que, a més de ser excel·lents professionals, tenen un grandíssim cor”

Els bombers de l'ACD Bombers Marina Baixa entreguen a ASPANION 9.120 euros dels calendaris solidaris
08/03/2019 -

Els bombers de l’Associació Cultural i Esportiva Bombers Marina Baixa han efectuat hui l’entrega d’un xec de 9.120 euros a l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana (ASPANION).

Aquests fons procedeixen dels calendaris solidaris realitzats pels bombers junt amb ASPANION, dels que s’ha editat dues tirades amb un total de 3.000 exemplars.

L’entrega del xec s’ha dut a terme aquest matí en el Palau Provincial. El diputat d’Emergències, Jaume Lloret, el president de l’ACD Marina Baixa, Gabriel Gil, el vicepresident, Luis QUearlta, i el vicepresident segon d’ASPANION, José Bernardo García Blanquer, han estat presents en l’acte.

Jaume Lloret, qui ha agraït a l’Associació Cultural i Esportiva Bombers Marina Baixa “la seua implicació en aquesta iniciativa”, ha assenyalat que “els bombers del Consorci Provincial han demostrat una vegada més que, a més de ser excel·lents professionals, tenen un grandíssim cor”.

Per part seua, García Blanquer ha subratllat que “bombers i xiquets sempre van units en el subconscient col·lectiu” i ha anunciat que els fons recaptats es destinaran a programes d’ajudes a famílies i xiquets amb l’objectiu que “sempre estiguen emparats i protegits”.

“Ha sigut un orgull participar en aquest projecte solidari. Estem oberts a escoltar propostes per a col·laborar amb qualsevol associació que ens necessite”, ha manifestat Luis Queralta, qui ha ressaltat que “els calendaris han tingut una excel·lent acceptació”.

Les catorze imatges del calendari solidari varen ser realitzades en un temps rècord d’apenes 48 hores pel foto-reporter Álex Domínguez en els parcs de Sant Vicent del Raspeig -L’Alacantí- i Benidorm -Marina Baixa-.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twenty + 10 =