Arriba la sisena edició del Festival Internacional de Teatre d'Elx de l'1 al 6 d'agost

Es representaran un total de cinc obres de teatre, la realització del tradicional “Microteatre en Espais Públics”, i activitats paral·leles com a tallers i documentals

Arriba la sisena edició del Festival Internacional de Teatre d'Elx de l'1 al 6 d'agost
28/07/2023 -

La sisena edició del Festival Internacional de Teatre d’Elx començarà l’1 d’agost i finalitzarà el dia 6. El festival suposarà l’oportunitat de veure a la ciutat algunes propostes procedents de països com Itàlia, Polònia, Mèxic o Israel, així com amb la participació de companyies espanyoles. Seran un total de cinc les actuacions que es representaran el Centre de Cultura Contemporània L’Escorxador. A més, també hi haurà activitats paral·leles com a tallers, documentals o el tradicional “microteatre en Espais Públics” que es farà en Les Clarisses.

La programació començarà el dimarts 1 d’agost a les 20.00 hores amb “Ulf; la història que encara no va ser contada”, obra a càrrec de la companyia alacantina Teatre Sambori. El dimecres 2 a les 20.00 hores es representarà “Güele”, de la companyia barcelonina Nàsius. El dijous 3, també a les 20.00 hores, actuarà la companyia polonesa Teatr Krzyk (El Crit Teatre) amb l’obra “Hey you!”.
El divendres 4 d’agost hi haurà dues representacions, la primera a les 19.00 hores “Visitant al Senyor Green”, coproducció Mèxic-Israel amb FITSA. A continuació, a les 21.30 hores tindrà lloc “Gli altri” (Els altres), a càrrec de la companyia italiana Nuovo QU.EM.

Les entrades per a assistir a aquests espectacles podran adquirir-se en la taquilla del Gran Teatre, Instanticket o en el Escorxador el mateix dia de les funcions. El preu és de 5 euros, excepte la peça “Hey You!” que és gratuïta.

La programació també inclou les activitats complementàries. Del dia 3 al 6 d’agost tindrà lloc el “microteatre en Espais públics”, un taller d’interpretació enfocat a actors aficionats, dirigit pel sevillà Ramón Perera i que consistirà en el muntatge de cinc micro obres, el resultat del qual podrà veure’s en el Centre Cultural Les Clarisses. Les entrades tenen un preu de 4 euros i poden adquirir-se en la taquilla del Gran Teatre i Instanticket.

També hi haurà un taller d’interpretació gratuït per als joves i adolescents, impartit pel director de la companyia polonesa Teatr Krzyk, que tindrà lloc en L’Escorxador els dies 2 i 3 d’agost, de 16.30 a 19.30 hores.

Finalment, es projectarà el documental sobre teatre i diversitat funcional “Disculpen si dic aquestes paraules” el dijous 3 d’agost a les 17.00 hores en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx, l’entrada serà lliure. En aquesta pel·lícula es descriu el treball que la companyia segoviana Pal·ladi realitza amb actors i actrius amb diversitat intel·lectual o funcional. En el col·loqui posterior participarà a través de videoconferència Marta Cantero, directora de la companyia Pal·ladi.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seven − 4 =