Elx avança en la rehabilitació del restaurant del Parc Municipal

Cultura dona llum verda al projecte de conservació, restauració i posada en valor de l’edifici

Elx avança en la rehabilitació del restaurant del Parc Municipal
19/02/2024 -

La Conselleria de Cultura, a través de la direcció general de Patrimoni Cultural, ha emés un informe favorable des del punt de vista arquitectònic i arqueològic de les actuacions incloses en el projecte bàsic de conservació, restauració i posada en valor de l’edifici destinat a bar-restaurant del Parc Municipal.

La directora general de Patrimoni Cultural, Pilar Tébar, ha sigut l’encarregada de firmar l’informe que suposa un pas decisiu en la rehabilitació integral del restaurant del Parc Municipal, tancat al públic des de l’any 2018. L’edil d’Estratègia Municipal, Francisco Soler, ha destacat la labor realitzada en els últims mesos per a desbloquejar este projecte “emblemàtic”, que requeria una sèrie de tràmits administratius per a “seguir avant”, cas de la posada en marxa de la comissió tècnica i la Junta Gestora del Palmerar.

En este sentit, ha recordat que el passat 21 de desembre la Junta Gestora va aprovar l’estudi d’integració paisatgística, la documentació necessària per a poder enviar la llicència a la Conselleria de Cultura, qui ara ha emés eixe informe favorable, abans del seu pas de nou per la Junta Gestora per a l’aprovació del projecte d’execució d’obres perquè després la Junta de Govern Local atorgue la llicència d’obres i d’activitat.

Soler ha assenyalat que esta actuació “serà un focus d’atracció i serà molt positiu per a la ciutat. Era un contrasentit en la situació en la qual es trobava este projecte i nosaltres en uns mesos hem aconseguit agilitzar els tràmits que es trobaven parats des de 2022”.

L’objectiu és convocar en les pròximes setmanes la Junta Gestora del Palmerar i que a la fi de març la Junta de Govern Local concedisca la llicència per a iniciar com més prompte millor les obres.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen − 5 =