Elx continua el seu pla d'ombra amb la plantació d'arbres de gran port en la plaça dels Algeps

Aquesta actuació continuarà en les pròximes setmanes en zones com Carrús o la pedania de Torrellano

Elx continua el seu pla d'ombra amb la plantació d'arbres de gran port en la plaça dels Algeps
24/08/2023 -

El govern municipal continua amb la posada en marxa del seu pla d’ombra en barris i pedanies i que s’estendrà a parcs, jardins i altres espais públics d’Elx. Aquests dies ha començat la plantació d’arbres de gran port en la plaça dels Algeps, concretament en els escocells que portaven anys buits.

“Hem optat per un canvi d’espècies en aquest espai de la ciutat i hem decidit plantar moreres en lloc de brachichitos, els anomenats arbres botella, que no donen ombra”, ha explicat l’edil de Serveis Públics.

La plantació d’arbres de gran port no queda ací i en les pròximes actuacions els treballs se centraran en la zona de Carrús i en pedanies com Torrellano.

El pla d’ombra anunciat aquest estiu pel govern municipal també destaca per l’habilitació de punts d’ombra en l’OMAC de Plaça de Baix, Francesc Cantó i Antonio Machado i s’estendrà a la resta d’oficines d’atenció al ciutadà en la resta del municipi.

A més, l’any vinent s’instal·laran tendals en diferents carrers del municipi “prenent com a exemple les ciutats de Màlaga o Múrcia, perquè els ciutadans continuen acudint a les zones comercials malgrat les altes temperatures”.

Un sistema d’envelat similar al que existeix actualment en el Passeig de l’Estació i que es col·locaria de maig a la fi de setembre quan les temperatures són més elevades i comencen les onades de calor.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × five =