El nou centre de salut Travalón d'Elx estarà acabat entre finals de 2025 i principis de 2026

Així ho ha confirmat el conseller de Sanitat, Mariano Gómez, als membres del consistori il·licità durant una reunió

El nou centre de salut Travalón d'Elx estarà acabat entre finals de 2025 i principis de 2026
07/09/2023 -

Ja hi ha data per a la finalització del nou centre de salut de Travalón a Elx les obres de la qual estan pressupostades en 7,6 milions d’euros. Segons ha anunciat el consistori municipal després d’una reunió amb el conseller de Sanitat i Salut Pública, Marcià Gómez, la previsió del departament autonòmic de Sanitat és que estiga acabat entre finals de l’any 2025 i principis del 2026.

En l’actualitat, el projecte d’aquesta nova infraestructura sanitària es troba en el departament de contractació per a eixir a licitació pública en els pròxims mesos. Un procediment que el nou conseller s’ha compromés a agilitzar perquè el procediment administratiu siga més àgil i ràpid.

Com serà el nou Centre de Salut Elx-Travalón

En total, les obres de construcció d’aquesta nova infraestructura sanitària a Elx ascendeixen a a 7,6 milions d’euros i els 2.200 metres quadrats d’aquest centre estaran dividits en tres plantes i també comptarà amb zones verdes i terrasses.

En la planta baixa, hi haurà un nucli central de comunicació des del qual s’accedirà a les diferents àrees de planta i en el qual se situarà l’escala principal i els dos ascensors, un d’ells montacamillas. També se situarà en aqueixa mateixa planta l’àrea d’extraccions i les àrees pediàtriques (odontologia preventiva i pediatria) i treball social. I la Unitat de Conductes Addictives que tindrà un accés directe i independent des del carrer.

El primer pis albergarà medicina de família i rehabilitació. Totes dues zones disposaran de zona de terrassa que permetrà l’espera en l’exterior en medicina de família i la prolongació del gimnàs a l’exterior en rehabilitació. I en el segon, se situarà l’àrea d’atenció a la dona i maternitat i la zona administrativa, totes dues àrees tindran també vinculada una zona exterior.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 15 =