Elx inaugura la Casa del Major

L’espai cedit per l’Associació de Vídues a l’Ajuntament acull als treballadors de la regidoria i també es destinarà a la realització de tallers i lloc d’usos lúdics i socials

Elx inaugura la Casa del Major
07/12/2023 -

Aquest dijous s’ha celebrat l’acte d’inauguració de la Casa del Major al carrer Sant Isidre número 10. Un espai cedit en el seu moment per l’Associació de Vídues a l’Ajuntament d’Elx i que després de les diferents tasques d’adequació del local es destinarà a la regidoria de Majors.

L’edil de Majors, Aurora Rodil, ha assenyalat que a aquest nou espai s’han traslladat els treballadors de la regidoria, a més “es destinarà a la realització de tallers de memòria, introducció a l’ús de mòbils i noves tecnologies i d’accés a l’administració electrònica. També se cedirà aquesta Casa del Major per a usos lúdics i socials”.

A l’acte d’inauguració ha acudit l’alcalde Pablo Ruz i membres del govern municipal, on s’ha descobert una placa del lloc i s’ha realitzat la benedicció de les noves instal·lacions. A més, ha actuat el cor d’antics cantors la Capella del Misteri d’Elx.

L’alcalde ha agraït la labor realitzada en la regidoria de Família, Infància i Majors. “És una àrea essencial en la manera d’entendre la vida i la política”. A més, s’ha referit a la importància d’aquest espai com a “lloc de trobada i de convivència”, i d’aconseguir-ho en temps rècord.

Rodil ha destacat que el govern municipal continua treballant en la cessió de l’entresol per part de la Generalitat Valenciana per a utilitzar-lo com a seu de la regidoria de Família. “El nostre objectiu és dur a terme un pla d’actuació integral i destinar-lo a més com a lloc de tallers i activitats per a associacions relacionades amb aquesta àrea”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen − eleven =