Elx inverteix prop de 400.000 euros en actuacions de millora i manteniment de centres educatius

Elx inverteix prop de 400.000 euros en actuacions de millora i manteniment de centres educatius
29/08/2023 -

L’Ajuntament d’Elx ha invertit prop de 400.000 euros en els treballs de manteniment, reparació, conservació i millora de diferents centres educatius que s’han dut a terme durant els mesos d’estiu i de cara a l’inici del curs escolar, que començarà el pròxim 11 de setembre. L’edil d’Educació, María Bonmatí, ha assenyalat que “des del govern municipal volem continuar apostant per la millora de les instal·lacions educatives i dotant als escolars dels espais que mereixen”.

Totes les obres estaran finalitzades abans de l’inici del curs escolar i s’han dut a terme a través d’empreses externes i de les brigades municipals. Entre les actuacions d’empreses externes destaca la reforma de pistes esportives en els col·legis Antonio Machado, Luis Cernuda, Miguel d’Unamuno, Sanchís Guarner, Jorge Guillén, Víctor Pradera, Hispanitat i El Toscar, amb una inversió total de 160.000 euros. També la reforma del pati d’infantil en el col·legi Candalix per un total d’11.000 euros, la millora dels lavabos en centres Dama d’Elx i Víctor Pradera per 54.000 euros, treballs de pintura en diversos col·legis amb un pressupost d’11.000 euros i el canvi de paviment en dues aules d’infantil del Verge de l’Asunción per 4.000 euros.

D’altra banda, les brigades municipals han dut a terme l’adaptació d’aules de dos anys i patis en els col·legis Jaume I, Jaime Balmes, Valverde, Luis Cernuda i El Palmerar per un total de 68.000 euros. A més de la reforma i ampliació del menjador dels Arrels, la millora de l’aula de psicomotricitat en el col·legi Miguel de Cervantes, reparació de goteres i instal·lació de gespa artificial als patis d’infantil de diversos centres i treballs de lampisteria en el Jorge Guillén i Luis Cernuda.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

six + fifteen =