Elx inicia les obres de millora dels pavellons d'Esperanza Lag, el Toscar i Els Palmerars

Dues escales provisionals permetran habilitar dues eixides més d’emergencias en el Pavelló Esperanza Lag per a dotar a l’edifici de major seguretat

Elx inicia les obres de millora dels pavellons d'Esperanza Lag, el Toscar i Els Palmerars
21/11/2023 -

L’Ajuntament d’Elx està fent treballs de reforma i millora per a condicionar tres instal·lacions esportives diferents. Es faran reformes en el Pavelló del Toscar, en el Poliesportiu ‘Els Palmerars’ i una millora en el Pavelló Esperanza Lag.

El Pavelló del Toscar tancarà per obres del 20 de novembre al 20 de desembre. Es reformarà la pista de bàsquet i el frontó (46.348 euros), a més de la compra de projectors LED (5.095 euros). Aquestes millores suposen un pressupost total de 51.443 euros. A més, es canviarà el parquet de la pista de bàsquet amb una subvenció addicional de 12.588 euros aportada pels Fons Europeus EDUSI (Desenvolupament Urbà Sostenible) que finançaran el 50% del projecte.

Els clubs que realitzen els seus entrenaments en aquesta instal·lació s’han reubicat en diferents instal·lacions esportives, amb la finalitat que no vegen minvada la seua activitat.

Per part seua, en el Poliesportiu ‘Els Palmerars’ s’ha aprovat la reforma de la pista esportiva semicoberta, a més de la zona del seu entorn. Se li ha dotat amb un pressupost de 87.215 euros.

Finalment, els departaments d’Emergències i Esports han col·laborat habilitant dues eixides més d’emergències en el Pavelló Esperanza Lag. En totes dues portes, s’han instal·lat dues escales provisionals llogades, que es podran utilitzar fins que es construïsquen les definitives. La finalitat d’afegir aquests esglaons, és complir el pla d’emergències i evacuació, perquè puguen accedir 700 persones d’aforament de manera segura. A més de minimitzar al màxim el risc de perill.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − nine =