Elx convoca per primera vegada places per a persones amb discapacitat

Els sindicats donen el suport unànime a aquesta iniciativa amb la qual incorporar cinc auxiliars administratius i quatre ordenances

Elx convoca per primera vegada places per a persones amb discapacitat
29/11/2023 -

L’Ajuntament d’Elx posarà en marxa per primera vegada una convocatòria de places municipals reservada per a persones amb discapacitat intel·lectual, física i sensorial. “Era un compromís que assumim, que està plasmat en l’acord de govern de PP i Vox i que ara fem realitat cinc mesos després”, ha assenyalat l’alcalde Pablo Ruz.

L’alcalde ha anunciat aquesta convocatòria de places coincidint amb la setmana de la discapacitat. “Es tracta d’un dia inèdit per a la ciutat”, ha apuntat Ruz, qui ha destacat que la iniciativa ha comptat amb el suport unànime dels representants sindicals.

A través d’aquesta convocatòria de places municipals s’incorporaran nou persones amb discapacitat a la plantilla municipal, cinc auxiliars administratius i quatre ordenances. “Aquesta realitat és un exemple per a tots. Vam demostrar que l’Ajuntament ha de ser el primer que aposte per la inclusió de les persones amb discapacitat i marca el camí a la resta d’administracions”.

“És un deure moral estar de l’administració estar al costat d’aquestes persones i les seues famílies”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × four =