La UMH acull una nova edició de la marató de sang

La comunitat universitària podrà donar sang demà al campus d’Elx i el dimecres 15 de novembre en el de Sant Joan d’Alacant

La UMH acull una nova edició de la marató de sang
13/11/2023 -

El Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Delegació del Rector de Campus Saludables i Esports de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), han organitzat el segon de les maratons anuals de donació de sang. Les donacions es realitzaran el 14 de novembre al campus d’Elx i el 15 de novembre en el de Sant Joan d’Alacant.

La comunitat universitària del campus d’Elx podrà donar sang demà a la Sala de Formació de l’edifici Rectorat i Consell Social, de 09.30 a 14.00 hores, així com en el vestíbul dels edificis Altabix i Arenals, de 09.30 a 21.00 hores. La marató es traslladarà al campus de Sant Joan d’Alacant el 15 de novembre, de 09.30 a 20.30 hores, en l’edifici Francisco Javier Balmis.

Cada dia es necessiten més de 650 donacions per a atendre persones amb diferents patologies o necessitats. Per aquest motiu, és important la col·laboració comunitària. Els requisits mínims per a poder donar són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú. Aquesta acció s’emmarca dins del Programa ‘UMHSaludAble’ i s’alinea amb l’objectiu de Desenvolupament Sostenible 3 #Salut i Benestar de l’Agenda 2030.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen + five =