Elx estrena un nou aparcament gratuït de 200 places en la parcel·la del futur Palacio de Congressos

Aquesta nova zona d’estacionament provisional se situa al costat de l’Estació d’Autobusos i enfront de la Universitat Miguel Hernández

Elx estrena un nou aparcament gratuït de 200 places en la parcel·la del futur Palacio de Congressos
27/02/2023 -

Elx compta des de hui amb un nou espai gratuït d’aparcament per a vehicles. Es tracta de la zona d’estacionament provisional que se situa en la parcel·la en la qual es construirà el futur Palacio de Congressos d’Elx, al costat de l’Estació d’Autobusos i enfront de la Universitat Miguel Hernández.

L’aparcament té 200 places en total de les quals 181 estan reservades per a turismes, set d’elles per a motocicletes i altres set són per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. El pàrquing es mantindrà de manera temporal mentre es redacta el projecte del Palau de Congressos i s’inicien les obres.

Així, el principal objectiu d’aquesta nova zona d’aparcament és facilitar l’estacionament a les persones que durant el dia vulguen accedir al centre històric i comercial de la ciutat i a la nit als residents del barri de La Zapatillera i de Altabix.

Els treballs d’adequació d’aquesta nova àrea d’estacionament de vehicles a la ciutat s’han centrat en delimitar amb pintura les places (un total de 200). A més, també s’ha reforçat i millorat l’enllumenat de la zona i s’han instal·lat panells informatius per a facilitar l’accés i eixida de l’aparcament que es fa pel carrer José Sánchez Sáez.

En aqueix sentit, aquest nou pàrquing és una de les accions que està duent a terme el consistori municipal d’Elx per a augmentar les places d’estacionament gratuït als carrers de la ciutat. Precisament, l’Ajuntament preveu crear mil places d’aparcament gratis.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × two =