Dos nous transformadors milloren la qualitat del subministrament elèctric en Orihuela Costa

Dos nous transformadors milloren la qualitat del subministrament elèctric en Orihuela Costa
01/07/2022 -

Fruit de l’acord que van aconseguir Ángel Noguera, regidor d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Oriola, i els responsables d’i-DE, l’empresa distribuïdora del grup Iberdrola, ha donat com a resultat la instal·lació de dos transformadors per a millorar servei en Aguamarina i Cap Roig.

i-DE, l’empresa distribuïdora del grup Iberdrola, ha finalitzat els treballs de millora del subministrament elèctric de l’entorn de Aguamarina i Cap Roig en Orihuela Costa. L’actuació, que ha suposat una inversió superior als 400.000 euros, ha consistit en la instal·lació de dos nous centres de transformació i aproximadament un quilòmetre de noves línies subterrànies de mitjana i baixa tensió que permetran una millora de la qualitat del subministrament elèctric de la zona en utilitzar dissenys i tecnologies més avançades i respectuoses amb el medi ambient, i atendre el creixement de la demanda d’energia prevista per als pròxims anys en haver augmentat la capacitat transformadora en la zona.

Per a Begoña Albentosa, cap del sector Alacant sud d’i-DE LA província d’Alacant, “aquestes actuacions se sumen a les que la companyia ha realitzat durant els últims anys tant en el centre històric de la ciutat com en la zona de platja i rural del terme municipal, que han permés millorar la qualitat del servei a Oriola en dotar-la de millors instal·lacions elèctriques que donen servei als quasi 90.000 punts de subministrament de la ciutat”.

Ángel Noguera, regidor d’Infraestructures, considera que les converses mantingudes amb Iberdrola han sigut satisfactòries “les necessitats de millorar el servei han sigut escoltades i vull agrair la comprensió per part dels responsables d’Iberdrola per a donar solució a les demandes dels veïns. Estem treballant per a millorar la situació en altres punts del terme municipal”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eleven + 3 =