Oriola regularitza el mercat ambulant artesanal de Aguamarina

El mercat ambulant està situat al carrer Cel d’Orihuela Costa des del 15 de juny fins al 15 de setembre

Oriola regularitza el mercat ambulant artesanal de Aguamarina
22/06/2022 -

La regidoria de Mercats, amb la col·laboració de la Policia Local, ha regularitzat el mercat ambulant artesanal d’Aguamarina, situat al carrer Cel d’Orihuela Costa. Des del 15 de juny i fins al 15 de setembre, Telco Solutions 4U S.L. serà l’empresa que organitza el mercat ambulant.

Ángel Luis Muñoz Grau, edil de Mercats ha afirmat que amb la regularització d’aquest mercat ambulant artesanal es “posa ordre a la venda il·legal que es produïa en aquesta zona des de fa anys ocasionant problemes de convivència entre els comerciants de la zona, a més de la mala imatge que donava als visitants” i explica que “aquesta regularització forma part de la línia d’actuació que des de la Regidoria de Mercats es durà a terme per a potenciar els mercats i mercats ambulants del terme municipal i que siguen un referent en tota la Vega Baixa”.

“Hippies Aguamarina”, com així es denomina aquest mercat ambulant, està format per 15 llocs compostos de taula, cadires i il·luminació i amb un horari d’obertura de dilluns a diumenge, des de les 19 fins a les 24 hores. Muñoz Grau informa que “tots els llocs, que -es munten i desmunten diàriament- i comerciants que formen part d’ell compleixen amb els requisits legals per a la venda i que la llei exigeix. D’aquesta manera se li dona una garantia al consumidor entregant no sols un tiquet de compra sinó que també disposaran de fulles de reclamacions de la Generalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × three =