La passarel·la marítima del Pilar de la Foradada es reconstruirà amb una inversió de 278.000 euros

El pont va quedar completament arrasat després del fenomen de la DANA de setembre de 2019

La passarel·la marítima del Pilar de la Foradada es reconstruirà amb una inversió de 278.000 euros
21/01/2022 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, s’ha reunit aquest matí en el Palau Provincial amb l’alcalde del Pilar de la Foradada, José María Pérez Sánchez, per a traslladar-li que la institució provincial assumirà la pràctica totalitat de la reconstrucció de la passarel·la marítima de la localitat -en funció el pressupost final-, que va quedar destruïda pel temporal de la DANA de 2019.

A la trobada també ha assistit el diputat d’Infraestructures, Javier Gutiérrez, qui ha concretat que aquesta ajuda, que rondarà aproximadament els 278.000 euros, s’executarà a través del Pla + A prop.

Mazón ha explicat que la reparació de la passarel·la per als vianants que uneix els passejos marítims de les Mil Palmeres i Torre de la Perforada “es produeix fruit del compromís de la Diputació amb el municipi de Pilar de la Foradada i amb la Vega Baixa per a reimpulsar i desenvolupar aquesta comarca que va quedar tan devastada després de la DANA”.

Aquesta infraestructura va ser arrasada completament pel fenomen de gota freda que va assotar especialment el sud de la província d’Alacant fa més de dos anys.

Per part seua, Javier Gutiérrez ha avançat que el Pla + A prop 2022/23 està en la seua fase final de redacció i serà aprovat molt possiblement en les pròximes setmanes. “S’està treballant en aqueix sentit perquè municipis com Pilar de la Foradada puguen començar a planificar com més prompte millor actuacions d’ interés, com sens dubte ho és el pont que va quedar molt danyat i que, amb l’ajuda de la Diputació, es podrà portar avant la seua reparació”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 11 =