Deixa d'estar operatiu el parc caní del carrer Aeroplà de Sant Vicent del Raspeig

L’Ajuntament treballa a desenvolupar dues noves zones per al passeig de les mascotes

Deixa d'estar operatiu el parc caní del carrer Aeroplà de Sant Vicent del Raspeig
05/07/2022 -

El parc caní situat enfront de la zona esportiva de la Universitat d’Alacant, concretament al carrer Aeroplà 6, ha deixat de tindre aquesta utilitat després que els propietaris hagen exercit el seu dret de fer ús del solar. Aquest espai aproximat de 900 metres quadrats per al lliure passeig de les mascotes es va desenvolupar sobre una cessió privada, autoritzant la seua ocupació amb instal·lacions mòbils com a bancs i papereres, dins del programa municipal “Taller d’Estètica Urbana: Solars Transitoris” l’octubre de 2012.

Ara, després que la ciutadania haja pogut gaudir d’aquesta zona al llarg dels últims 10 anys i després de realitzar els tràmits oportuns, el passat 13 de juny es va concedir als propietaris la llicència d’Obra Major per a la construcció d’un hotel, que comptarà amb 122 habitacions.

La regidora de Sanitat i Consum, Lucía Rubio, explica que “en l’actualitat, des de l’Ajuntament ja s’han projectat dos parcs canins que es van pressupostar en romanents i els tècnics del departament estan treballant per a buscar les millors alternatives i desenvolupar-los en un espai que reunisca característiques similars al que s’elimina”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × one =