L'Ecoparc Mòbil de Sant Vicent del Raspeig arriba aquest cap de setmana a la Carretera de Castalla

En un horari comprés entre les 9h i les 14h

L'Ecoparc Mòbil de Sant Vicent del Raspeig arriba aquest cap de setmana a la Carretera de Castalla
18/08/2022 -

Dissabte que ve, 20 d’agost, l’Ecoparc Mòbil, gestionat pel Consorci Terra en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Urbans, aterra en l’extraradi del municipi de Sant Vicent del Raspeig. Des de les 9h fins a les 14h, les urbanitzacions i habitatges pròxims a la Carretera de Castalla, encreuament amb el carrer Teuladí, podran depositar aquells residus que no han d’abocar-se en contenidors ordinaris.

D’aquesta manera, en aquest punt net recull més de 40 tipus de residus, com a piles, oli domèstic, bateries, cintes de vídeo, càpsules de café, aparells electrònics, radiografies, medicaments, joguets o peces de roba i sabates, entre altres.

Noves ubicacions

El Consorci Terra A2, al costat de la Regidoria de Serveis Urbans, ha establit els diferents punts i dies en què situarà l’Ecoparc mòbil de manera itinerant fins a final d’any. Així, les noves ubicacions es poden consultar en el següent enllaç https://bit.ly/3symaj6. Aquesta iniciativa es compagina amb l’habitual punt de l’ecoparc mòbil, situat en el solar de la Immaculada i que amplia el seu servei a tots els dimarts i dijous de 9h a 14h.

Alhora, el municipi disposa d’un servei permanent d’Ecoparc al qual els veïns i veïnes poden portar els seus residus per a ser reciclats. L’horari d’aquest punt és de dilluns a divendres de 8h a 20h i els dissabtes de 8h a 14h i es troba en el polígon Canastell (carrer Martell, 11). Pots obtindre tota la informació en el següent enllaç: https://www.raspeig.es/pagina/ecoparque/.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nine − six =