La XXIII Gala de l'Esport serà el pròxim 28 de setembre al cinema L'Esperança de Sant Vicent del Raspeig

El regidor Ricardo Bernabeu convida a la ciutadania a participar en la trobada en el qual es premiarà la labor realitzada en el curs 2022 per esportistes i organitzacions

La XXIII Gala de l'Esport serà el pròxim 28 de setembre al cinema L'Esperança de Sant Vicent del Raspeig
07/09/2023 -

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha aprovat la celebració de la vint-i-tresena edició de la Gala de l’Esport del municipi en l’última sessió de la Junta de Govern celebrada aquest matí.

El regidor d’Esports, Ricardo Bernabeu, ha anunciat que la gala serà el dijous 28 de setembre al cinema L’Esperança. L’edil ha explicat que, després de diverses setmanes de preparatius, “ara, que entrem en la fase final, és el moment de convidar a la ciutadania a participar en una trobada en el qual es premiarà la labor realitzada en l’últim any per esportistes, clubs, equips, entitats i persones representatives en el món de l’esport de Sant Vicent”.

L’acte, d’entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament, tindrà lloc al cinema L’Esperança dijous que ve 28 de setembre a partir de les huit de la vesprada. Des de la Regidoria d’Esports es preveu que assistisquen al voltant de mil persones a aquest esdeveniment esportiu d’interés municipal i provincial en el qual es farà lliurament de premis i esments especials.

Des de l’Ajuntament s’ha constituït un jurat encarregat de seleccionar a aquelles personalitats o organitzacions que en 2022 van destacar per la seua labor en favor de l’esport a Sant Vicent. Ricardo Bernabeu ha agraït el treball desenvolupat pel jurat i ha anunciat que la setmana vinent es donarà a conéixer als finalistes triats. “Ha sigut difícil el procés d’avaluació perquè són moltes les persones vinculades a Sant Vicent que han destacat en diferents disciplines esportives”, ha assegurat. Els premiats s’anunciaran en la gala final, on se’ls farà lliurament d’un trofeu en reconeixement al seu treball.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 7 =